Ik ben Willem Booij Liewers (rechts op de foto naast Danny Dreyer, founder van ChiRunning wereldwijd) en was al vele jaren een enthousiaste (hard)loper tot ik last kreeg van hielspoor en drie jaar lang niet meer kon hardlopen. Na de nodige injecties, laser- en shockwavetherapieën, oefeningen en steunzolen, kwam ik na veel zoeken terecht op de website van loopblessurevrij. Daar las ik voor het eerst wat je kunt bereiken met ChiRunning. Wat me vooral aansprak waren de twee belangrijke thema's 'energie-efficiëntie' en 'blessurepreventie'. Als je pijnvrij en met minder moeite kunt hardlopen of wandelen, dan neemt het plezier vanzelfsprekend toe. Het doel is om de rest van je leven vrij en blij te kunnen lopen en te kunnen genieten van alle voordelen die hardlopen te bieden heeft, fysiek, mentaal en spiritueel. Hierbij gaat het vooral om het geleidelijke groeiproces en minder om de resultaten.

Na enkele workshops bij ChiRunning Nederland ben ik de opleiding tot instructeur ChiRunning/ChiWalking gaan volgen en korte tijd later die tot Runningtherapeut. Ik ontdekte dat ik door ChiRunning niet alleen makkelijker en langer kon lopen, maar ook dat het lopen me steeds meer ontspanning, concentratie en aandacht bracht: een mindful manier van lopen.

In Nijmegen verzorg ik techniek-loopjes. Deze bijeenkomsten bestaan uit 2 delen. We starten met ChiRunning techniek-oefeningen waarna we gezamenlijk met een rustige duurloop eindigen waarbij de verschillende ChiRunning-aandachtspunten aan bod komen.

Daarnaast ben ik al enige tijd gefascineerd in de ademhalingstechnieken van het Oxygen Advantage Programma. Volledige neusademhaling zorgt voor veel voordelen (minder snel buiten adem, reduceren inspanningsastma, anaerobe en aerobe prestatieverbetering om maar wat voorbeelden te noemen) Kijk hiervoor op www.oxygenadvantage.nl. 

Sinds 2023 ben ik gecertificeerd ademcoach en behandel ik o.a. astma, Long Covid, concentratieproblemen, hoofdpijnklachten, maar ook slaap- en vermoeidheidsstoornissen.
Daarnaast kun je bij mij terecht voor het verbeteren van je sportprestaties (vo2-max). Ik gebruik hierbij de BM|ND-methode in combinatie met veel oefeningen uit 't Oxygen-Advantage programma.  

Heb je nog vragen, of ben je geïnteresseerd in ademtherapie, neem dan gerust contact met me op door het contactformulier in te vullen.....

W2Running | Ademtherapie, ChiRunning & ChiWalking Nijmegen
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin